VS Purku Oy - Asiakaslähtöistä ja osaavaa purkupalvelua

Toimimme asiakaslähtöisesti sekä ympäristöystävällisyyttä kunnioittaen. Kokenut ja osaava henkilöstömme yhdessä monipuolisen kalustomme kanssa ovat olennainen osa purkutyön toteutusta, mutta yhtä tärkeänä osana työntoteutusta on asiakaslähtöinen toimintatapa yhdessä ympäristöystävällisyyden kanssa.


Asianmukainen kierrätys on kunnia-asia

Kun lajitteluun ja purkumateriaalin kierrätykseen kiinnittää huomiota, lopullisen jätteen määrä vähenee huomattavasti jokaisen purku-urakan yhteydessä.

Purkamisesta syntyvät materiaalit ja jäte lajitellaan ja kierrätetään säädösten mukaan. Huolehdimme eri metallien ja puujätteen uudelleen kierrätyksestä ja muiden kierrätyskelpoisten materiaalien jatkojalostukseen toimituksesta. Lajittelemme kaiken purkujätteen ja varmistamaan uudelleen kierrätettävien materiaalit päätymisen jatkojalostukseen kaatopaikkasijoituksen sijaan.


Toimintaperiaatteemme

Valttimme ja laatumme perustuvat hyvän palvelun yhdistämiseen ammattitaitoon ja kokemukseen.

Kun jätät tarjouspyynnön meille, otamme sinuun yhteyttä jotta voimme sopia teille sopivan ajan purkukohteen katselmukselle. Suoritamme paikanpäällä tapahtuvan katselmuksen, jotta voimme antaa paikkaansa pitävän tarjouksen ja aikataulun purkutyön toteutukselle.

Saat VS Purku Oy:lta kirjallisen tarjouksen, josta ilmenee kaikki sovitut seikat – hinta, aikataulu, purkutyön laajuus ja erikoisvaatimukset.

Teemme kanssasi kirjallisen sopimuksen ja suoritamme purkutyön sopimusta noudattaen.

Kun purkutyö on valmis, pidämme loppukatselmuksen työmaalla jotta voit varmistua työnlaadusta. Katselmuksen yhteydessä käymme purku-urakan kohta kohdalta läpi.

Olemme yhteydessä myös purkutyön aikana ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.